Chocoladedroom voor een onvergetelijke chocoladedroom

Onze visie

 Ambachtelijk, eerlijke chocolade van hoogwaardige kwaliteit


Bij Chocoladedroom geloven we in het maken van chocolade op een ambachtelijke manier. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en gebruiken daarom alleen de beste grondstoffen.


Als bedrijf volgen wij ook het keurmerk van Cacao Horizon, een initiatief van Barry Callebaut. Dit keurmerk is gericht op het bevorderen van welzijn en welvaart onder cacaoboeren. Het helpt hen bij het creëren van zelfvoorzienende boerengemeenschappen en voorziet in educatie en zorg voor de boeren.


Het Cacao Horizon keurmerk stelt tevens eisen aan de productie van de chocolade die wij gebruiken. Deze eisen hebben indirect positieve impact op het milieu, zoals aandacht voor duurzaam bodemgebruik en het verbod op verbranding van restmateriaal tijdens het proces van cacaoboon tot chocolade. Bovendien streven we ernaar om waar mogelijk hernieuwbare energie te gebruiken in onze productieprocessen.


Ambachtelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit staan centraal


Onze visie draait om het creëren van ambachtelijke, eerlijke chocolade van de hoogste kwaliteit. We werken nauw samen met cacaoboeren die voldoen aan strenge sociale en ecologische normen. Door het respecteren van deze normen kunnen we onze klanten een product bieden waar ze met een gerust hart van kunnen genieten.


Bij Chocoladedroom geloven we dat iedereen recht heeft op eerlijkheid en transparantie in de voedingsindustrie. Daarom zijn we er trots op dat we chocolade produceren die niet alleen lekker is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld voor de boeren en het milieu.


Ontdek onze ambachtelijkheid en eerlijke chocolade


Kom langs bij Chocoladedroom en ontdek zelf onze heerlijke, ambachtelijk gemaakte chocolade. Geniet van de rijke smaken en texturen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een positieve verandering in de chocolade-industrie.


chocolatiers in beeld